Träningsresan. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Träningsresan.

Hur ska jag sammanställa denna underbara resa?! All planering & allt jag tänkt kring resan är liksom över nu. För några år sedan satt jag i skolbänken & drömde mig bort att jag en dag skulle få jobba med det jag älskar. Min dröm var att jobba med träningsresor men att JAG skulle vara den personen som anordnade den vågade jag inte ens drömma om. Och nu sitter jag här & kollar på bilder & sammanställer veckan som varit. Och detta var bara början! 

Så hur såg veckan ut? 

Denna WörkOut resa var nischad på hinderbana så i kombination med crossfit & löpning knöt jag samman dessa träningar & det blev veckans schema. Men efter 2-3 pass om dagen blir kroppen öm och muskler stelnar så jag la in rörlighetsträningar som till visso var yogainspirerade. Dom passen var väl behövda. Emellan träningarna var det självklart massvis med mat & frukt & ett dopp i poolen. Vi varierade även träningarna med att köra vissa på Mikes gym & vissa nere på stranden för att få den ultimata Marbellakänslan 😉 

Veckan verkligen sprang förbi!

Men trots det tyckte jag att det ar viktigt att vissa kvällar bege sig ut från campet för att se lite av solskenskusten. Dock var all så himla trötta om kvällarna så det blev rätt tidiga kvällar ändå. 

Over all så var denna vecka helt fantastisk! Och jag sitter redan med pennan på pappret inför nästa projekt…

P4120278

P4120314

P4151093

IMG_0672

P4140766

IMG_0764

P4140798

IMG_1242

P4150936

IMG_1008

IMG_1155

IMG_1190

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats