Vill du träna med mig? | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Vill du träna med mig?

Nu är man tillbaka efter ett par fartfyllda veckor i Spanien. Med mig i baggaget har jag massa ny inspiration & det kommer jag självklart att dela med mig av på mina Wörkout pass som sätter igång utomhus 😉 Ännu finns det platser kvar så vill du & dina vänner vara med tycker jag absolut att Ni ska anmäla Er.

Imorgon Onsdag är det dags för Oss att trampa ner Gullmarsplans gräsmattor igen. 

 

Wörkout är träningen där vi använder den egna kroppen samt varandras kroppsvikt under högintensiva övningar. Vi kommer även att använda de som finns omkring Oss, bänkar, trappor, skogen, allt som ger den ultimata träningsupplevelsen utomhus. Detta är inget vanligt bootcamp a la militärstyle. tanken med WörkOut är att du inte bara får ett träningspass utan att du lämnar varje träning med ny kunskap & lärdom om träning & din egna kropp.

Vill du vara med?

Måndagar & Onsdagar ses vi vid trappen vid Gullmarsplans gymnasium (värmdö gymnasium) kl 18.30. 
Start den 22/4 & sista passet avslutas den 20/5.
Priset är 1200:-

Anmälan sker på hemsidan www.workoutsverige.se

Vi ses imorgon! 

Smiley heart

 

Har ni frågor eller tankar, tveka inte att höra av Er!

Eller kom & prova ett pass , det är alltid GRATIS 😉 

tr

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats