WörkoutVikings! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

WörkoutVikings!

Det var ett tappert litet gäng som kom förbi och trotsade att det var en regning söndag som mötte Oss idag. Det var som sagt ett prova på pass idag som var helt GRATIS & vi fick även besök av LOHILO som kom förbi med nya smaker på deras proteinglass, hur smarriga som helst!

Vi körde igenom en hel del teknik tänk, en del styrkedelar och sedan slog vi samman hela kakan som vår grymma fotograf David Fischer såklart har fångat på bild. 

Här kommer en liten del av kakan 😉

Vill man anmäla sig till WörkOutVikings gör man det på hemsidan ——> workoutsverige.se

Vi sätter igång den 21/4 kl 18.30 , sedan är det tis & tors som gäller med olika locations så man bör vara beredd på att vara flexibel, men rör vi oss en längre bit utanför tullarna brukar det alltd gå att ordna med skjuts genom teamet alltid någon som kör 😉 Vi kör fram till den 7/5 & loppet TOUGH VIKING 8k,  är på lördagen den 9/5.

Så vill ni joina är det dags att anmäla sig! 

( prisinfo: 1500:- a 6 tillfällen, två gånger i veckan med både mig som coach samt en co-cach varje vecka bla. Mina Lilja (parkour) & Simon Forsberg (lopskolan.se) tshirt ingår & överraskning från självaste big brother TOUGH VIKING samt program för löpning inför loppet, hur du ska tänka kring din löpning, tips & coachning. Sedan får du tillgång till vår grupp på FB där det alltid läggs upp privata träningstips & coachning under veckorna ) 

bild 2 (4)

bild 3 (2)

Pischa-6314

Pischa-6339

Pischa-6340

Pischa-6348

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats