Vill du träna GRATIS inför Tough Viking idag? | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Vill du träna GRATIS inför Tough Viking idag?

Tough Viking närmar sig med stora steg & det första loppet som kommer är Hagaparken den 9 maj. Ni som följer bloggen vet att WörkOut teamet har ett eget lag, WörkoutVikings & vi åkte flitigt  land å rike förra året och sprans Oss snurriga på alla hinderbanor. I år har vi samma plan men vi satsar stenhårt på just dessa två lopp, ToughViking 8k & ToughViking 15k. Vi är ett team vilket innebär att vi tränar & pushar varandra hela vägen fram till tävling, under tävling & såklart kramas vi massor efter tävling. Det vi har bestämt är att vi däremot inte springer tillsammans under loppet. Vi vill att så många som bara vill ska få chansen att springa och dela denna upplevelse med Oss och med det sagt ska ingen behöva känna sig stressad att dom kommer att hålla tillbaka laget, vilket är en vanlig fråga vi får. Absolut inget att tänka på. Alla gör sin del av kakan oavsett om man springer sitt första lopp eller trettiförsta lopp. Man gör det bästa man kan & man håller precis den farten man behagar & man är minst lika bra för det! Alla har vi våra delmål & man kan aldrig jämföra sig med någons vecka 15 när man själv precis börjat, är ni med mig? 

Så, idag finns alltså chansen för Er att testa att köra ett pass. Det kom med lite kort varsel men jag hoppas att så många som möjligt ska kunna vara med ändå 😉 Vill ge denna chans innan jag sticker till värmen & när jag kommer tillbaka är det faktiskt redan dags att kicka igång WörkOutVikings på riktigt! 🙂 Damma av dom gamla hinderbanepjucken & sätta eld i baken. 

Hoppas att ni kan komma, gå gärna in på eventet på FB & attenda där eller om ni vill läsa mer info.

Klicka på bilderna så kommer ni dit.

IMG_0812

Hagaparken_web

10517568_10152163029025670_7061853680047500452_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats