Workshop med Löpskolan & Wellness. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Workshop med Löpskolan & Wellness.

Som ni vet är jag ju superförkyld men jag hade redan planerat från innan att jag skulle gå på Wellness workshop tillsammans med löpskolan & Simon Forsberg & det ville jag verkligen inte missa. Eftersom jag visste att jag kunde undvika högintensiva delar där min puls skulle gå upp valde jag att gå ändå bara för att komma ut i friska luften lite & suga in massa ny kunskap. Simon är en otroligt duktig löpare & har massor av erfarenhet & kunskap att dela med sig utav så det är inte för inget han driver Löpskolan. Det funkade alldeles fint att vara med trots min förkylning & det var mycket teori så det passade ju mig fint, men såklart var det en del praktiskt också men stor del var teknik så även det funkade fint. Jag lärde mig massa nytt idag & skönt att refresha minnet på alla teniker & nya aha upplevelser är alltid välkomna! Och det bästa av allt är att Simon kommer att vara med under WörkoutVikings & köra ett pass skräddat endast för Oss, så det vill ni inte missa chansen till. Som avslut fick vi även med Oss en fin goodiebag, TOPP EVENT!

Här kommer lite bilder från dagen 😉

bild 5 (1)

bild 4 (1)

bild 2 (3)

bild 1 (2)

bild 3 (1)

bild 2 (2)

bild 1 (1)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats