DUNDERFÖRKYLD. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

DUNDERFÖRKYLD.

Och så har man klarat sig hela förbannade vintern tills två veckor innan man ska dra på träningsresa…japp då kommer den där jäkla bassilusken och drar över en som en kallsup. Det är sällan jag blir sjuk & nu slog det till även hos mig. Jag trodde att jag ändå efter hela den här gråa råa kyliga vintern har duckat varenda bacill som matrix att jag skulle klara mig, men icke. Swoosh sare och nu känner jag mig som en påse bajs. Men med massa vila, vätska & mat borde man vara tillbaka på nolltid…tittar på klockan frenetiskt och undrar om jag känner mig bättre när klockan slagit en minut sen jag kollade sist. Så vad har ni för kalastips för förkylning? Jag har bombat skafferiet med PUKKA te och massvis med honing såklart & frukt i massor!! Bomba the vitaminas comin up! Och om ni undrar över såret på näsan så bet Duchess mig av lycka med sin små huggtänder när jag kom hem idag.

Over and out on this message.

bild 3

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats