Våga drömma. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Våga drömma.

Mycket i livet har man gjort & många timmar har man arbetat. Och jag minns så väl när jag verkligen började ledsna på att jobba på krogen & springa till jobbet om nätterna för att sova bort hela dagen innan  det var dags att gå å jobba igen. Jag dagdrömde mig bort & drog fötterna efter mig för att inte gå å jobba. Jag ville så mycket mer. Jag hade så många ideer men visste inte vart jag skulle göra av dom. Tillslut tog jag steget & utbildade mig. Jag visste inte alls hur det skulle gå att starta eget & börja jobba för sig själv men jag gjorde det. Och jag minns hur vi fick frågan i skolan om vart vi ville jobba när vi var klara med utbildningen & jag sa att jag vill jobba med träningsresor. Jag ville binda samman det bästa, sol & träning. 😉 Och nu, 2.5 år senare så är det äntligen dags. Min dröm som jag alltid haft, att få dra iväg med en taggad grupp till solen där jag ska få äran att coacha dom under deras vecka i solen. Det är för bra för att vara sant. Att allt detta är möjligt är såklart inte bara tack vare en stark vilja & jäkla massa jobb. Men det är också tack vare Er som läser bloggen & lämnar era fotspår både här och på instagram. TACK! Vill verkligen från botten av hjärtat säga TACK! Det betyder otroligt mycket att ni kikar in här ibland & att vissa av er tar modet till & skriver och till och med joinar mina träningsgrupper. 🙂 Uppskattar det enormt! Nu är det två veckor kvar tills drömmen blir sann. Sluta aldrig drömma & kanske blir det inte exakt som man tänkt sig men det blir så jäkla mycket bättre än att man aldrig gjorde det. Begränsa Er aldrig & låt aldrig någon ta Er dröm ifrån Er. Som sagt, det är din dröm & bara du kan förverkliga den.

IMG_1219

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina Edlund

    Underbart fina du!!!! Drömmar är otroligt viktigt att ha och jag är grymt tacksam att jag lärt känna dig och fått både inspiration och motivation för att leva en mer hälsosam och framförallt glad livsstil 🙂 Bra jobbat och härligt att du delar med dig av all din sprudlande energi! 

Annons
stats