work work work bitch. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

work work work bitch.

Här om dagen besökte jag & fina Sofie Bellis Fit4life Stureplan för att dra av ett morgonpass & på schemat stod en av mina favoriter, deadlifts! Nu skulle vi värma upp med några lätta & sedan dra av ett riktigt tungt vilket landade på 85kg & tyngre ska d bli. Marklyft är en super övning för att stärka partierna jag verkligen behöver stärka & slippa min smärta & ni som följer bloggen vet att jag jobbar mycket med just marklyft & resultaten jag tidigare skrivit om. Sedan finns det en riktigt spännande sak jag ska berätta som inkluderar fröken Bellis & kommande säsong av hinderbanor men vi sparar det en stund till sooooo stay tuned, här kommer mitt lyft på 85 pannor 😉

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jQNhVstsM1I[/youtube]

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats