Ni missar väl inte???? Marbella+träning= SANT !! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Ni missar väl inte???? Marbella+träning= SANT !!

Så få veckor kvar & endast två platser kvar!

Resan är peppad & vi har massa härliga samarbeten i ryggen som är med på ett hörn & följer med på vår underbara svettiga och kunskapsfyllda resa till Marbella & Mikes Gym. Och som sagt det finns platser kvar. Många har reagerat på att resan kostar en del men i jämförelse med resor som åker iväg till större anläggningar där man själv får välja sitt träningschema och kan hålla priserna nere på grund av detta så har vi riktat Oss på enorm kvalite & ett unikt skräddarsytt schema för de som åker med. Trots att vi kommer att spendera en hel del tid på Mikes anläggning kommer vi även att bege Oss runt om till andra platser runt om Costa del Sol för de absolut bästa träningsplatserna & upplevelserna. De som tränat med mig vet att jag inte bara vill ge ett svettigt pass men för mig är det viktigt att deltagarna lämnar träningen med inte bara ömma muskler men även kunskap. Så jag hoppas att någon av Er som verkligen vill följa med bokar en av de sista platserna för detta kommer bli en träningsvärk ni sent kommer att bli av med & minnen från en riktigt topp resa & värda precis varenda krona ni lagt ner, det har ni mitt ord på. har jag även nämnt att resan är All Inclusive? I princip så ska ni inte ens behöva lyfta plånkan Om det inte är något utanför det som ingår som ni vill inhandla. Men med 3 mål om dagen & snacks emellan med frukt och annat så kommer inte tiden finnas för att slösa på annat. Det är en fullspäckad vecka med sol, träning, bra mat & ett enormt baggage av nya kunskaper & utvecklingar & behöver jag ens nämna nya vänner? 

Vilka frågor ni än har, tveka inte på att höra av Er.

Klicka på bilden för att komma till hemsidan & anmälan 🙂

kettlebell-beach

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats