Bästa med helgmornar. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Bästa med helgmornar.

bild (1)

Det är mycket som händer i mitt liv just nu & därför hoppas jag att ni har förståelse för min radiotystnad lite då & då när jag behöver lägga fokus på saker utanför den sociala medie världen, det finns ju faktiskt en värld där med 😉 Men nu har jag min första lediga dag på väldigt länge känns det som där jag har lite lösa planer men inga tider att passa. Det är så viktigt att ha sådana inser jag när man verkligen har svårt att få dygnen att räcka till. Så idag gör jag allt jag känner för & kanske inte känner för men måste dock utan klockan som bara tickar i huvet. Känner mig som kaninen i Alice i underlandet ibland haha… Men när det är enough känner jag det och stoppar min egen tid & bara stänger av. Så idag sov jag ut, brände av några avsnitt av Ex on the beach shit va jag älskar såna program haha & att dom är i Marbella ger mig bara boost inför sommaren & nu sitter jag och avnjuter en riktigt smarrig frulle & lyssnar sönder min nya favoritlåt. Kanske klämmer jag i mig en smarrig sockermunk när jag ändå håller på 🙂

Ha en fäb dag alla läsare!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats