The power of Monday! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

The power of Monday!

25980-Its-Monday

 

Måndag, många hatar måndagar för att helgen är slut och man måste tillbaka till jobbet. Och ja, ibland är det även jobbigt för de som älskar sitt jobb. Men att sitta på Söndagen och tjura över kommande arbetsvecka är inget bra alternativ. För Er som älskar att träna kommer ju faktiskt en ny träningsvecka & för min del känner jag att varje Måndag är en ny start! En ny vecka att göra precis vad DU vill att den ska vara! Så ha inte söndagsångest utan kliv upp på Måndagen och bara fånga dagen & gör din kommande vecka grymmare än den förra. Har ni ett mål ni började på början av en vecka så är ni ju en vecka närmare, hur awesome är inte det?!

 

Bilden är från en av förra veckans highlights för min del är när jag & Rodde körde ett mycket uppskattat event på hans klubb South Side Muay Thai i lördags 😉  

bild 1 (14)

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats