Dagens träningsevent. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Dagens träningsevent.

Idag blev verkligen en riktigt lyckad dag! Sen en tid tillbaka så har jag & min vän Rodde som äger South Side Muay Thai planerat & knåpat på ett event som vi körde på deras klubb idag. Nämligen en favorit i repris där vi slår samman två av bästa världar nämligen thaiboxning med WörkOut. Så idag med nästan 60 deltagare (vi fick dela upp åpå två omgångar!!)  totalt var det äntligen dags. Som vi längtat. Det blev riktigt svettigt, tungt & självklart massvis med skratt. I sommar kommer vi att fortsätta med detta projekt så håll ögon & öron spetsade, detta kommer att vara det perfekta bootcampet för dig som älskar båda delarna, och bästa av allt…vi kommer att vara utomhus. Men mer om det längre fram 🙂 På plats hade vi även grabbarna från Haninge hälsokost som boostade deltagarna med återhämtning & annat smått & gott. Det behövdes 🙂

P2212708

P2212710

P2212763

P2212770

P2212818

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats