Skistar Everest Challenge - Fuckin CHECK! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Skistar Everest Challenge – Fuckin CHECK!

Nu ligger jag här, nyduschad, mätt & bara helt lyrisk i kroppen! Denna dag har verkligen varit toppen på alla sätt 🙂

Började med att fotas för Expressen för morgondagens tidning så glöm inte att köpa den så ni kan spana på vad jag haft för mig, sedan var det äntligen dags för Skistar Everest Challenge i hammarbybacken. Så jäkla awesome lopp på alla sätt. Grymt uppstyrt med massa funktionärer, bra säkerhet, bra bana & lagom stora startgrupper så INGEN kö! Med andra ord… ett TOPP lopp verkligen! 😉

Och trots att jag känt mig i riktig urform så måste endrofinerna att få springa, klättra & tävla gjort sitt för till råga på allt hamnade jag på plats 5 av alla tjejer. 

Det blev en riktigt motivationstripp för mig & nu vill jag bara ladda inför våren och dess lopp! 

MEN, hade inte klarat det utan all fin support jag får både av mina vänner & alla er på sociala medier, är otroligt tacksam! Och på plats hade vi världens bästa hejjarklack nämligen Anna Sara & Carro från Team WörkOut som själva sprang hela backen upp och ner å hejjade å fotade, VILKA BRUDAR! Och självklart Calle med Micaela 😉

Bäst är ni som stod ut kylan & kom för att hejja!

 

Så tack vare dom kan jag kasta upp denna bildbomb…

bild 2 (5)

bild 3 (7)

bild 4 (5)

bild 2 (6)

bild 5 (4)

bild 3 (6)

 

Föddes man som hobbit så behöver man ibland några xtracentimeter 😉

bild 5 (5)

bild 1 (7)

 

Pirran & jag när vi kommit i mål på toppen. Romantik på höga höjder.

bild (6)

bild 4 (4)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats