Ny video uppe. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Ny video uppe.

Tystnaden har varit total från mig, I know. Men det är många bollar som ska hålla sig i rullning nu. Projektet med min egen kropp, mitt jobb som grenar ut i många delar haha & såklart att underhålla Er mina kära läsare 😉 Men tills jag återkommer med lite mer träning får ni jättegärna gå in & kika på EPISOD II av Man vs Woman. Denna gång körde vi en duell mot varann. Har försökt att hålla nere filmen på lite kortare tid så att ni inte hinner tröttna på Oss men också att ni inte missar hela konetentan. Så ät frukost & hejja på mig. Dags för första gemensamma duellen.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2oYwNPptTFE[/youtube]

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats