Allting är skevt. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Allting är skevt.

Sedan jag började träna tillsammans med Kalle Engström på Omni4 har många bitar landat på plats. Det finns mycket som jag behöver dona med min kropp & framför allt har det öppnat dörrar till att se hur jag kan hjälpa mina PT kunder att nå sina mål & hålla sig friska & starka på vägen dit 😉 

Att få göra de mest smidiga rörelserna med den mest styva kroppen skulle tom få den självgode David Hasselhoff att bryta ihop. Det är inte bara nyttigt för min kropp men också för min knopp. Jag har verkligen fått gå tillbaka till basic & fått känna på att de mest “enkla” rörelserna med kordination, balans & känsla på rätt ställe i kombination har orsakat kaos inuti min kropp samt tsunamis av svett. Kalle skrattar, jag gråter inombords.

bild 2-1Men jag kommer bli stark, mycket stark & väldigt hel.

 

bild 1-1

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats