UFC NIGHT! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

UFC NIGHT!

Igår var det fight night! Hade besök av mina vänner från Malmö så det blev uppladdning med underbar middag på Flying Elk i Gamla stan, jag totalavlider för tryffel & det brukar dom ha massa i sin meny så såklart var det 5 stjärnor plus från min sida för mat 😉 Sedan var det äntligen dags för UFC. Jag har ju redan svårt att hålla mig vaken efter 23.00 så fruktade att tröttheten skulle vara total när Guldkortet mellan Gustafsson & Johnson skulle köras.

Innan dess var det en hel del knockar & en hel del matcher med säkra taktiker som var något långdragna men jag höll mig vaken till den stora matchen. Och det var så otroligt mäktigt när Alexander kom in! Hela arenan liksom bara pumpade av energi! Tyvärr gick det inte hela vägen & som det är i den här sporten kan saker & ting vända mycket snabbt. En snabb attack från Johnson & Alexander föll ner på knä, efter det var det svårt att repa sig. Johnson gick på hårt & bestämt & sedan var det dags för domaren att bryta. Oavsett så är Gustafsson fortfarande en hjälte & han kommer att fortätta representera Sverige. Han kommer att återuppstå det är jag hundra procent säker på! 

bild 3 (15)

bild 2 (24)

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats