Vägen till drömkroppen. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Vägen till drömkroppen.

Om någon hade frågat mig hur min drömkropp skulle vara för några år sedan hade mitt svar varit garanterat ett annat än det jag vill ge idag. Jag har alltid varit en aktiv tjej & önskar att jag hade haft någon vid min sida i ung ålder som hade pushat mig och väglett mig i rätt riktning & vem vet kanske hade jag haft några pokaler på hyllan 😉 Men istället byttes fotbollsträningarna ut mot sena nätter & taskigt umgänge. Och några år av destruktivt beteende följde. Men lusten att röra sig & att sporta fanns alltid där även om den låg lite djupare under ytan. Men som jag skrivit om tidigare så förändrades mitt liv när jag hittade thaiboxningen 2009 i thailand & sedan dess har mina träningsår varit riktigt aktiva & varierande. Träningen är inte längre något jag måste göra utan något jag behöver för att må bra & hålla mig lycklig & med ork att driva ett eget företag med flera projekt samtidigt, samt va heltidsflickvän & hundägare. Det jag vill komma till är att vägen till min drömkropp är styrka. Drömkroppen för mig är stark, smidig och snabb. Jag bryr mig less om supermagen med noll procent fett. Med en balaserad kost & en träning på rutin så kommer din kropp att svara med ett fagert yttre. Jag ser verkligen fram emot det här året & se vad min nya kropp kommer att klara av. Kommer nya mål att bockas av med ännu bättre resultat? Jag är nyfiken & längtar tills min kropp kommer att börja svara mig på det jag förbereder den med.

bild 1 (23)

bild 2 (23) 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats