Kombinera det bästa av två. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Kombinera det bästa av två.

 

bild 1 (22)

bild 2 (22)

bild 3 (14)

Jag älskar min träning & jag älskar min pojkvän så varför inte kombinera dessa två i en träningsdejt?

Igår bestämde vi Oss för att träna tillsammans. Det har vi faktiskt inte gjort på länge. Av flera orsaker faktiskt. Nummer ett, jag vill näääästan alla gånger slå ihjäl honom, nummer två han vill slå ihjäl mig. Då tänker ni att det är alldeles perfekt att vi kanske både kör thaiboxning där vi faktiskt med skydd kan puckla på varann, men nej. Han är bättre än mig, jag blir arg, slår hårdare, han sätter mig på plats. Vilket gör mig ännu mer sur & han skrattar. Jag blir galen och det bokstavligen ryker ur öronen på mig. Och då är det på blodigt allvar. GAME ON tänker jag. Baam, får mig en ordentligt känga för att frustrationen gör mig blind & jag missar att blocka hans spark & där satt veckans permanenta  ögonskugga på plats. Blå och fin runt hela ögat, helt gratis tack vare blåtira 😉 Men jag älskar honom inte mindre för det men vi har helt enkelt bestämt Oss för att träna seperat tills jag mognat, tillräckligt för att träna tillsammans & tills han lugnat sig med att vara bäst (tror han…) . Så igår gjorde vi något som är nytt för mig men ändå provat & BF aldrig provat nämligen klättring. Ni vet ju att jag fastnat för det nu & det är verkligen superbra träning så igår var det dags. Och ja, vi hade en underbar kväll med massa skratt. Inga blåtiror & jag behövdes inte släckas ner med en brandsläckare. Bara den bästa kombinationen av två världar. Kärlek & Träning.

 

 

Testade lite repklättring utan ben, ville skriva armar men det hade ju vart jättekonstigt ;/ 

Aldrig provat det utan ben så en hel del tekniska problem skedde under vägen upp men övning ger färdighet 🙂

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5QjJ_QSMMvg[/youtube]

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madalena

    Haha! Känner igen det där så väl! Jag vill bara slå Daniel när vi sparras, han sveper mig så jag landar på rumpan och jag blir ett litet förbannat bi som bara vill döda honom… 

  2. Johanna Storm

    HAH det är samma sak med mig och min kille!!!!!!!!!! Dock med typ styrkelyft och sånt. Vil bara smälla på honom när han står och tjatar när jag kör bänkpress!! gahhh. Så vi kör också separat 😉 Han tror att han är bäst och jag måste mogna… hehe. 

Annons
stats