Ibland ska man inte bara anta. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Ibland ska man inte bara anta.

Nu när jag kikade bland mina kommentarer hade denna dimpit ner, jag blev faktiskt riktigt chockad & bestämde mig för att svara.

Det är lockande att resa med dig till Marbella men det är alldeles för högt pris. Alla har inte så bra  ekonomi som du.
Enligt Eniro bor du hos dina föräldrar och kan  bo säkert gratis i deras lägenhet i Marbella.  Att du är en tjej från förorten

 

stämmer inte det minsta. Så marknadsförde du dig i Djungelns drottning.

 

Hej Greta! 

Till att börja med kan jag tacka dig för att du läser bloggen & hängt med mig sedan Djungelns Drottning.

Sedan vill jag meddela att man ska aldrig anta saker som man faktiskt inte har en aning om. Varför jag är skriven på en adress jag inte bor på är inget jag behöver förklara för någon, det kan finnas andra anledningar till sådana saker än att jag skulle vara någon form av mammagris som inte betalar hyra. Nummer två, ja min familj har en lägenhet i Marbella men Mike är inte min pappa så alltså är inte lägenheten på Mikes Gym. Hade du kikat in på länken och läst noga så hade du sett att vi ska bo på en anläggning som jag betalar för lika mycket som någon annan som följer med på resan. Att göra en träningsresa är dyrt & därför blir priset för den resan hög. Min tanke är att man ska få så mycket av resan som möjligt utan att behöva ens lyfta plånboken en gång under denna vistelse. Så om du delar upp alla kostnader för det som faktiskt ingår så ska du se att det inte är en summa jag bara höftat ihop för att sitta på höga säckar av pengar utan saker å ting har sitt pris i den här världen. Och ja det fick jag redan lära mig i förorten där jag växte upp med min ensamstående mamma som fick kämpa från morgon till kväll med att jobba hårt för att kunna försörja mig och min syster. Jag bor i Sverige & har haft rätt till skola och utbildning samt rätten att jobba. Skolan var mindre något för mig men att jobba kan jag, och när jag brinner för något gör jag det till hundra procent vilket jag gjort & det har resulterat i att jag inte längre bor kvar i förorten då mitt mål var att flytta därifrån. Att resa är bland mina största fritidsintressen & därför kan jag välja att lägga massa pengar på det flera gånger om året än att slösa det på kläder eller annat. Dock älskar jag sneakers och det vet jag så jag  jobbar alltid lite xtra för att få ihop till ett par snygga sådana. Så som du förstår så är inte saker alltid svart eller vitt och man ska aldrig anta saker ur det blå. Jag hoppas att jag kan inspirera dig till att jobba hårt & nå dina drömmar, alla förtjänar det och det går oavsett om du kommer från förorten eller inte.

Gott nytt år på dig! 😉

tumblr_nefg7fmW7j1rpno6go1_500

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats