SKA NI MED PÅ TRÄNINGSRESA?! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

SKA NI MED PÅ TRÄNINGSRESA?!

Nu är det verkligen sista 6 platserna kvar som går att knycka åt sig till träningsresan med mig & WörkOut som bär av i April till Mikes gym. Det här kommer verkligen att vara en helt fantastisk resa med massvis med träning, ny kunskap, tekniker & sen bara att få träffa legenden Mike är taget tycker jag personligen. De som har kört WörkOut under året vet hur viktigt det är för mig att människor får valuta för sitt engagemang och deltagande. Jag ger helst allt & lite till.

För mig är det viktigt att personer verkligen får vad det förväntat sig & den här resan kommer bli det plus lite grädde. Funderar ni på att följa med men tycker att det är tungt att punga ut en stor summa på en gång kommer nu ett erbjudande. Anmäler man sig innan den 31/12 kan man delbetala resan på två. Anmälan är dock bindande.

Så är man på är man på 🙂  Det här kommer vekligen att bli en otroligt inspirerande resa med massa nya häftiga träningsmöjligheter. Klicka på bilderna nedan för att komma till anmälan.

Best-Beaches-in-Marbella-470x313

bild-1

IMG_9716-720x479

The-Old-Town-Marbella

bild 1-1

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greta

    Det är lockande att resa med dig till Marbella men det är alldeles för högt pris. Alla har inte så bra  ekonomi som du.
    Enligt Eniro bor du hos dina föräldrar och kan  bo säkert gratis i deras lägenhet i Marbella.  Att du är en tjej från förorten
    stämmer inte det minsta. Så marknadsförde du dig i Djungelns drottning.

Annons
stats