Klätterapan. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Klätterapan.

bild 3 (5)

Om ni funderar på någon av hinderbanorna i vår/sommar så är ett hett tips att besöka något klättercenter. Det gjorde vi igår och aj aj aj mina NAGLAR!! haha, jag vaknade verkligen idag & hade så sjukt ont i naglarna från att greppa alla små stenar eller vad de heter. Baksida rygg fick sig också en skön omgång och det känns verkligen ända in i skuldrorna. Älskar verkligen att man funnit så underbara vänner på senare år som har precis samma inställning till träning. Fast att vi alla är olika med olika bakgrunder så är vi ett Team som peppar och pushar varann. Det finns alltid en träningskompis att träna med & aldrig någon som bangar på våra galna upptåg 🙂 Love it! 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5Po2umdb9hM[/youtube]

bild 1 (10)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=a7gxUGmaFU0[/youtube]

bild 1 (9)

bild 2 (10)

bild 4 (3)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats