Juldagsmorgon. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Juldagsmorgon.

Vaknar upp helt lycklig i kroppen. Hade en urmysig jul hemma hos BF´s familj. Det blev som alltid massa god mat, dryck & härligt underbart snack. Självklart missade vi heller inte Victoria Secret Show, helt ärligt undrar jag vem det är som egentligen bestämmer att det ska visas på julafton efter att man tryckt socker åt en hel godisfabrik & mat till en hel by?! Men men, nu är det liksom en tradition att titta på showen på jul så man får syå ut med lättare ångest 😉 

Och nu till julklapparna, min pojkvän är galen!!! Ni vet att jag la upp min önskelista på bloggen för en tid sen. Klart man önskar sig saker som man vet att man en dag kommer att få köpa själv och verkligen inte förväntar sig att någon ska köpa till en men jag öppnar ett paket, visar sig vara en nike skokartong så tänker att det är ett par nya feta sneakers…Nä men då är det en GOPRO!! Jag började nästan gråta av lycka.  Jag förväntade mig verkligen inte den & nu kommer jag att gå lös på alla äventyr som väntar med lopp, resor & tom med frulle kommer att vara GOPRO liksom! Tror jag har varit riktigt snäll detta år 😉 

Snart ska jag ut med Duchess & fota lite när hon leker, kommer bli riktigt grymma bilder kan jag tänka mig! Blir en äventyrlig dag för mig och min nya bästis! Och pefekt då min Olympus kamera damp ner i golvet & ligger hos doktorn fortfarande så äntligen kan ni få njuta av lite fina bilder igen 🙂 

Ha en urmysig dag nu & njut & vila upp Er.

bild 1 (7)

Tim & jag.

bild 2 (7)

 

Min fina andra hälft.

bild 3 (3)

 

GOPRO material! 

bild 5 (1)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats