Crossfit Event. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Crossfit Event.

Som alltid med Sofia Bursjöö ( uppochhoppa.se ) & Mela Lithman, de två grymma tjejerna bakom träningsevent.se så blir det alltid ett riktigt bra event. Man känner sig alltid jättevälkommen & det är alltid goa och varma tjejer på plats där alla pratar med varann & pushar & peppar. Superkul! Och speciellt för mig som jobbar med träning samt driver en träningsblogg så är det otroligt kul att få träffa andra tjejer i samma bransch & dela tankar & svett samtidigt 🙂

Upplägget för dagen va awesome. Först fick vi ta del lite av Crossfit Solids historia som va jättespännande & rolig då allt började i ett hörn på Friskis & Svettis på Kungsholmen haha…Sedan gick vi igenom styrkelyft med tekniker, alltod bra att fila på tekniker!! Och sedan delades vi upp i våra workshops som vi hade valt innan. Mitt val för dagen var frivändningar, en av mina absoluta favoritövningar som jag dessutom vill bli starkare & bättre i 🙂 Så perfekt tillfälle att i lugn & ro få fila på det. Blev en liten mellis emellan det & sedan avslutades dagen med en wod såklart.

 

Woden för dagen blev “Fight gone bad” och ser ut såhär:

3 varv, jobba 1 min på varje station

Rodd

Axelpress

KB swing

Boxjumps

Wallball

VilaSå 6 stationer totalt (japp vilan räknas som en) Så fullt ös tills man är framme efter 3 varv.

Det var en perfekt wod för mig som varit sjuk, jag höll lågt men jämnt tempo genom hela woden. Fick svettas ur mitt skit & känner mig jättebra efter så verkar som att jag är på väg tillbaka, yihaaa!

In å kika på ———–> TRÄNINGSEVENT om ni vill anmäla Er till ett ni med!

IMG_1769

IMG_1771

IMG_1786

IMG_1782

IMG_1792

IMG_1797

IMG_1813

IMG_1824

IMG_1817

IMG_1840

IMG_1842

GRYMMA GÄNGET!!

IMG_1855

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats