Fitnessfestivalen. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Fitnessfestivalen.

Wow vilken dag. Imorse ringde klockan riktigt tidigt, 05.20 för att vara exakt. In i duschen & bara dra på sig kläderna & dra tjillevippen till Arlanda för att möta upp de andra tjejerna & flyga till Götelaborg & Fitnessfestivalen. Resan gick smidigt & vi hann i princip dumpa av väskorna innan vi for iväg som skott till festivalen.

Väl där inne, wow, ja vart ska man börja. Det är mycket spraytan & uringade manliga linnen till att börja med. Muskler vart ögat än vänder & det är verklien en stor lekplats för vuxna med massa kul grejjer att testa med allt från jordens alla kosttillskott till maskiner och hinderbanor. Och på tal om hinderbanor, vilket är den stora anledningen till varför vi är här egentligen. Imorgon är det alltså äntligen dags för Superior Race Sprint. Vi hann reka lite på banan & vi fick redan istappar på olämpliga ställen på kroppen bara av att se vissa av hindrena. Bästa vore om vi sprang i våtdräkt imorgon egentligen…Men nu har vi varann & 4km iskall bana, bara att bita tag i det sura äpplet & rocka den sista hinderbanan för i år! 🙂 

Vårt wi-fi är lika segt som mellansnacket på Idol så resten av bilderna får ni se när jag kommer hem.  

IMG_1605

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats