Back in the ringading. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Back in the ringading.

Ta allt med en nypa salt 😉

bild-1

bild(1)

Så, jag & Ricardo har ett vad. Allt började med att han kallade mina push up release för säl push ups, det va då Laquanda vaknade i mig & jag knäppte med två fingrar & tryckte tillbaka med samma medel. Två intensiva personer, ett instagram…slutade med att vi gjorde upp ett vad snabbare än Persbrandt drar en lina. Nästa vecka ska jag köra 5 ronder i Rilles tempo…vet ej vad jag gett mig in på…eller jo och jag kommer behöva en veckas återhämtning efter det haha 😉 Och efter jag har kört hans pass ska han följa med mig till CrossfitUnique och utmanas i crossfit. Allt kommer att såklart filmas med före & efter intervju så ni har nåt att titta på 😉 Men idag körde vi lite warm up för att se hur min höft klarar allt så vi vet vad vi kan göra nästa vecka… Jag känner mig bra ringrostig i ringen & det är mycket mer än bara flåset som behövs jobbas tillbaka. Det är verkligen helt annorlunda intervaller från att boxas & köra wods. Båda galna men på helt olika plan. 🙂

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tWfad4QH8-4[/youtube]

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Jag har inte läst din blogg så länge men älskar den redan! Du har fina och roliga bilder! 😀 Sen är jag super intresserad av att testa på crossfit och efter att ha kollat in din blogg så har jag blivit ännu mer sugen på det! Din blogg är en grymt bra reklam för just den sporten 😀 så nu är jag bokad på en “testa på WOD” 😀 WOHO!
   
  Trevlig Fredag! 😀  

  1. pischas

   Va kul Maria! Hur gick det på provgången? Det är riktigt kul med crossfit & svårt att inte prova igen och igen 🙂 haha. Glad jag är att jag kunde inspirera dig all lycka till dig med din träning! Ha en underbar helg!

Annons
stats