Superior Race nedräkning... | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Superior Race nedräkning…

Nu är det verkligen inte lång tid kvar för Fitnessfestivalen & Superior Race. 🙂

Är verkligen ubertaggad!! Och äntligen ska vi sammanstråla vårt Team WörkOut, eller en del av dom iaf.  Men jag ser verkligen fram emot hela helgen med massa inspiration från hela fitnessfestivalen & sedan äta gott på kvällen & ladda inför våra 4 km med 16 hinder på söndagen. Tydligen ska racet bli festivalens Grand Final, no pressure liksom haha. Och ett hinder gäller det att hålla hårt i annars dimper man ner i ån… det vill man verkligen inte göra i November. Burr… Är det någon av Er läsare som ska springa? Vore kul att säga hej i sådana fall & önska varann lycka till! 🙂

Igår var jag på SATS regeringsgatan & tränade repteknik med min fina Angelica.

Och här delar jag med mig av tipset… Ha repet runt benet & typ stå på det när du tar dig upp. På så sätt kan du också stanna till & vila utan att det tar på dina krafter.

bild 1

bild 2

 

Och här har ni även en video, i början ser ni hur jag såklart failar haha. Det finns alltid en liten fail när jag kör. Hade jag inte börjat jobba som PT hade jag jobbat som clown. Träning ger färdighet eller hur?!

Men kul att Angelica har kul iaf 😉

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kCbTZyW5lzs[/youtube]

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats