Börjar dagen med ett svar! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Börjar dagen med ett svar!

Idag är det Fredag & om några timmar tar de flesta helg! Magiskt!

Så i och med det tänkte jag fira av att svara på en kommentar.

 

Hej Pischa!

Jag undrar om du tar några kosttilskott och isf när? Hur ser en vanlig kostdag ut för dig och träningsvecka? :)

Du är en stor inspiration för mig! :)

 

Först & främst, TACK för fin komplimang & att du läser bloggen Isabelle.

Min träningsvecka kan se lite olika ut beroende på vad jag satsar på och har för syfte med träningen. Men nu tränar jag 4 dagar i veckan, där jag blandar crossfit, rörlighet/styrka & kondition. De går väl lite hand i hand såklart, men jag lägger upp det på olika dagar. Kommer även att börja lägga in lite boxning då jag är otroligt sugen på att komma tillbaka till thaiboxningen men mitt ben/höft klarar inte av det helt just nu. Men lite boxning för det mentala blir bra 🙂 Sedan har jag ju Duchess så jag går otroligt mycket, även om Duchess är en latmask så tvingar jag henne på många km varje dag.

Jag tar inga kosttillskott & har aldrig gjort, jag försöker att få i mig allt jag behöver genom mat. Trots att vissa dagar är svårare än andra med att hinna med så skippar jag aldrig en måltid. Däremot funderar jag på att börja inta aminosyra som tillskott men det är inget jag äter nu & återkommer närmare när jag hittat den jag ska äta. 🙂

En vanlig kostdag ser ut såhär:

Frukost ( havregröt/musli/chiapudding + ägg) ibland knäckemacka med pålägg.

Mellanmål: Frukt/nötter

Lunch: Kyckling/Fisk med valfri kolhydrat såsom potatis,råris,quinoa & grönsaker. Ibland någon röra/sås till.

Mellanmål: Ägg/ Keso/ Frukt

Middag: Kyckling/Fisk med grönsaker.

Ungefär så ser min mat dag ut. På kvällen kan som kvällsmål om ja åt tidig middag kan ja äta frukt, Finncrisp med någon mezeröra, sallad med halloumi/feta & grönsaker eller soppa. 

 

Hoppas du fick svar på dina fågor, & massa lycka till med träningen! 

bild-7

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats