Onsdagsgympa! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Onsdagsgympa!

bild 1-5

Hehe heard of duckface? Well this is fishface 😉bild 4-6

bild 2-7

bild 3-7

OLYMPUS

Vägen till boxen idag va lång…Fick sms av David på morgonen med dagens pass & det va med tung fot på pedalen jag gasade iväg till boxen. Woden va otroligt lång & skulle kunna rymma ett A4 men när vi väl var igång så gick det liksom rätt smidigt, ok inte ballerina smidigt kanske men ni hajjar. jag kör inte på allt för tungt nånsin då jag vet att jag har massa med saker kvar att jobba på teknikmässigt som min vän Angelica bland annat hjälper mig med så tills dess kör jag lite lättare för att minska skaderisken. Better safe then sorry liksom. 

Dagens WOD:

For time:

100 Double Under (jag rodde för min fot är helt knassvullen från kampsporten igår)

50 handstand push up ( gjorde mina första EVER! Yeay! )

40 toes to bar

30 shoulder to overhead

Vila 5 min

50 double under (jag rodde igen…)

25 ring dips

20 pullups (dom som ville körde Chest to bar)

15 GTOH ( ground to overhead)

Vila 3 min

25 double under ( inte för att tjata men ja rodde…)

20 push up

15 pullups 

10 Power snatch 

 

Pueeew fick typ kramp av att skriva det där så ni kan tänka er hur man kändes sig efter passet 😉

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats