BootCamp med Vitaminwell. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

BootCamp med Vitaminwell.

 

 

bild 1-4

bild 4-5

bild 5-5

bild 3-6

bild-4

Imorse fick jag hänga med Daniel & VitaminWell till deras bootcamp som dom kör under 5 veckor. Alla veckor levererar en ny träning och idag var det kampsport på schemat. Det var som menat att jag skulle attenda fast att klockan ringde waaaaay för tidigt att gå upp, men vad gör man inte för att få slåss lite 😉 Jag har ju som sagt saknat det så otroligt mycket så idag fick jag lite utslag på det. Dock är höften absolut inte ok & idag kändes även min fot så är nog verkligen inte redo för att köra på heltid ännu 🙁  Just detta pass var konstruerat av Brian Van Der Brink som jag lärde känna genom att han tränade det motsatta Metrolaget jag tävlade för första gången jag sprang Tough Viking förra året. Träningen vi gjorde idag hette FightFit & var som sagt ett pass med inslag av boxning, sparkar & riktigt högt tempo 😉 Alla tjejerna var grymma men bäst va Daniel såklart. Och efter passet åt vi en jättesmarrig frukost på Lilla P, blev så chockad när jag insåg varför jag kände igen adressen för cafet. Det va mammas gamla lilla italienska cafe, Francos. Kändes både mysigt & underligt att man inte bara kunde springa in i köket & bre egna mackor haha. Men rekomenderar det varmt, grym musli! 

Tack Vitaminwell för grymt pass & frukost, underbar start på dagen! 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats