Söndagsträning! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Söndagsträning!

Aaah…äntligen Söndag, inget på schemat som är jobbrelaterat & teamwoden på Unique är det som väntar. Känns som att det var forever sedan jag hade en Söndag haha…förra veckan var vi i Göteborg och tävlade så att den föll typ bort & idag skiner solen…okej tittar fram något & det är riktigt härligt krispigt höstväder ute. Blir en långis med hundarna & sen träning, en perfekt jäkla dag! Idag tänkte jag även ta upp vår lilla röstning om vilken kropp vi gillade mest, har varit jättespännande att se vad ni alla röstat på & tack för alla kommentarer, som sagt grymt att vi blev så många engagerade . Ha en underbar Söndag nu! Hörs senare xo xo.

bild 5-4

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Hej Pischa!

    Jag undrar om du tar några kosttilskott och isf när? Hur ser en vanlig kostdag ut för dig och träningsvecka? 🙂

    Du är en stor inspiration för mig! 🙂

Annons
stats