Söndag & Crossfit @Unique. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Söndag & Crossfit @Unique.

bild 2-4

bild 4-4

bild 3-5

Åh vilken härlig Söndag! Promenerade med vovvarna i närmare 2 tim innan jag begav mig till Unique & körde söndagswoden. Det är alltid lika härligt & idag fick jag äran att köra med min fina vän Pämi. Är det inte fantastiskt att ha vänner med samma intressen som sig själv? Allt blir så mycket lättare då 😉 Man orkar höra varandras tjat om träning & man hakar på varann till träningarna. Ett tag när jag började träna mycket & jag jobbade krog kände mig som en alien & fruktansvärt jobbig som bara babbla träning. Men med åren har många av mina vänner börjat träna & jag har också lärt känna nya vänner med samma intressen. Idag kände jag verkligen hur jag saknar att köra mer crossfit, tempot, styrkan & atmosfären. Men som sagt nu är det dags att flytta in och jobba muskler, bygga upp en stark jäkla hinderbane kropp till våren, Honey Im back.

bild 1-3

bild-3

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats