Bildbomb från dagens träningsevent ! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Bildbomb från dagens träningsevent !

60 personer attendade eventet men regn och rusk fick nog många att vända på klacken vilket gör dessa krigare som kom till passet idag till ännu grymmare som trotsade allt oväder. Trots att en kopp te och film i sängen lockade mer kom dom ner och blev blöta, skitiga & riktigt svettiga. Vanligtvis kör vi aldrig WörkOut med musik men idag hade vi fått hjälp av konferensteknik som stod för högtalare & el så vi kunde blanda massa goda smoothies efter passet, självklart körde vi med CocoAkvo 😉 Blev virgin Pina Coladas typ, fryst mango, banan & kokosvatten Nom Nom. Och som tur var ställde även Cafe Kajsa upp med deras supertält så vi kunde ta skydd i pauserna och slapp gå hem med blöta grejjer. Jag vill även passa på att ge en stor cred till alla mina vänner & fina pojkvän som ställer upp och hjälper till med WörkOut. Är verkligen otroligt tacksam till månen & tillbaka för alla fina människor jag har omkring mig! 

Grymt kämpat alla som kom & så otroligt fint intiativ att ni ville hjälpa Oss att samla ihop pengar till Rosa Bandet.

Tillsammans fick vi ihop 2500:- !!

Och till Er som attenda men inte dök upp, det finns fortfarande chans att hjälpa till genom WörkOut.

Gå in HÄR <—————— !

Och checka in dom här bilderna! Trots grått väder spred dessa människor värme & energi på ensamma Rålis idag 🙂

bild 1

bild 2-1

bild 2-2

bild 2

bild 4-1

bild 5-3

bild 3-2

bild 3-1

bild 5-1

bild 2-3

bild 3-3

bild 4-3

IMG_9158

IMG_9156

IMG_9144

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats