När PT:en är kunden... | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

När PT:en är kunden…

 

bild 3-1

bild 1

bild 2-1

Idag var det jag som fick vara kunden 😉 Blev ett besök på SATS där min vän Angelica jobbar, och idag kom jag verkligen till insikt med mycket. Eftersom mitt liv är ett enda långt schema typ och anledningen till allt mitt resande förutom att livet går ut på det så blir det ju lätt så, att när jag får tiden till att träna själv vill jag gärna göra det så det känns men risken finns ju där att man missar en hel del andra viktiga saker som tillslut resulterar i senaste årets skador jag haft 🙁 Men grymma Angelica kollade min rörlighet & jag fick massa nya verktyg då man oftast såsar in i sina egna är det så otroligt skönt att få ta del av någon annans ideer och slippa tänka själv. Hon är bossen & ja ba kör!

Vi nötte det jag älskar men är typ helt sämst på & det är de gymnastiska delarna i Crossfit. Hon är själv gammal i gemet så det känns helt rätt att få ta del av hennes kunskaper. Jag har hängt, vart upp och ner, facpläntat & till och med lyckats med något idag haha. Som avslur krossade hon mig i en väldigt intensiv intervall med cykling & burpees.

Jag gick mer än nöjd ifrån SATS lokaler och är ni själv sugna på att ta hjälp av henne så finns hon på Regeringsgatan.

Här nedanför hittar ni videon med en kul fail…Ooops… 🙂

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uYTVevmUJLw[/youtube]

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats