Terränglöpning/Cross-Country run. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Terränglöpning/Cross-Country run.

 

IMG_2503

 

“Årets bana är tuffare och blötare än tidigare. Det är dags att du funderar lite över din utrustning. Du möts av branta backar, mycket ängsmark som är ojämn, blöta diken, sjöar och träsk. “

 

Så lyder texten på Tjurrusets hemsida. På något sätt tänker jag att jag ska se det här loppet som ett redigt träningspass.Eftersom det blev en väldigt spontan anmälan vill jag inte pressa mig själv för hårt & det är första gången jag springer detta lopp så jag vill mest prova om det är ett lopp jag kommer att gilla 😉

Mest stolt är jag över hur jag har gått från att vara en tjej som hatade löpning till att bli den här tjejen som bara vill utvecklas mer & mer och kan ta en löprunda för att koppla av tankarna. Skulle aldrig hänt för några år sedan. Så är du en av de personerna som verkligen hatar att springa, du är inte ensam. Alla har vi någon gång varit där. Och just nu är jag inne på just dessa lite galnare lopp om man så vill tycka med hinder & terräng men ett maraton känns långt bort än så länge. Så ta alltid ett steg i taget & hitta det du gillar med löpning. Att tillslut hitta den där frihetskänslan med löpningen, att få andas in frisk luft & få naturens egna motstånd såsom vinden, backar, underlag…Det spelar ingen roll hur mycket du trixar med löpbandet. Ute är alltid ute. Och speciellt nu när hösten är som finast. 

Ut & spring.

 

This weekend Im runnin another race. Its a 10k Cross country run in Stockholm. it will be the first time Im running this race and im not puttin any pressure on to myself, just really wanna see if I´ll like this one. Me and my friends did a spontanous event notification so I´ll see the race as a really heavy workout instead haha.

Mostly Im proud of myself being a girl that hated to run to this girl that can take a run just to clear my thoughts. That would never have happened a couple of years ago. So things can really change, but give the outdoor a chance. Choose the part of running that you like. Maybe intervals? And then develop from there. And use the outdoors, no matter what you do with the treadmill in the gym you cant trade it to nature. The wind, hills the ground…

Its all out there waiting for you! 

IMG_3410

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats