En olycka kommer sällan ensam. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

En olycka kommer sällan ensam.

Det är sällan jag har en ledig dag. För er som följt min blogg ett tag vet det redan. När mina vänner kollar i min kalender så skrattar dom bara, nu har jag även börjat använda färger för olika jobb & aktiviteter så ni kan tänka er hur det ser ut. Typ som regnbågen…VARJE DAG! 😉

Inget jag klagar på utan det är jag som är min egen chef och jag lägger de mesta tiderna själv så vill jag jobba mindre & resa som jag ofta prioriterar så gör jag det. Typ det enda jag skulle verkligen önska att ja hade mer tid för är mer träning & mer tid för vänner. Annars älskar jag att jobba. Speciellt när man jobbar med det man älskar! 🙂

Men så gårdagen var faktiskt en sådan dag som jag ville ha lite lugnare.

Blev lite jobb på morgonen & sedan skulle jag till therese på NH nails och få klorna filade.

Allting började alltså bra tills jag på hemvägen valde att svänga förbi Globen & kika på lite saker & köpa hem broccoli då jag va sjuuukt sugen på broccoligratäng med en härlig bit kyckling.

När jag kommer till bilen hinner jag åka knappa 10 m inna jag känner att något inte stämmer, kliver ur & japp årets punka.

Får hjälp av en jättesnäll kille med att fylla däcket med silikon men tyvärr funkade inte hans manick så det va dött lopp.

Fick knata hem, hann prata med min vän Pämela som tro det eller ej jobbat med däck så hon va redan på väg innan jag hann säga bä…

Jag hann knata hem före och tänkte att ja lämnar kvar lite saker innan vi åker tillbaka till bilen & tar med duchess,

men nää då har jag låst in mina nycklar, jipppiiie!

Skrattar lite åt min dumhet denna dag & kliver ner för att möta Päm som redan står å väntar.

Vi åker till bilen & inser på plats att dom inte går att byta utan någon speciell skiftnyckel då ja har bultlås på däcken.

Ännu mer jippie.

Får iaf tag i BF som är så långt borta man kan i denna stad & ska tom med ta sig därifrån med ett tvåhjuligt fordon så vi fick vänta och va gör man bäst när man väntar, äter.

Tog en varsin förrätt på närmsta thaien & insåg att jag va mer hungrig än jag trodde.

Beställde in xtra vårrullar…

Då kommer sms:et från en vän jag glömt av tiden på då vi skulle spontanfixa en grej hemma hos oss.

Jag hade såklart glömt i allt kaos. Bokade av mitt andra enda jobb denna dag men glömde helt detta.

Fick eld i baken, vårrullar i väskan vilket sedan resulterade i att jag hade sweetchilisås i HELA väskan & på min fina nya kalender. Hittade tom chilisås på min sport topp som jag tog på mig IDAG!

Men allting löser sig med goda vänner.

BF kom hem, vi blev insläppta, min andra underbara vän Lina plockade upp Duchess för långprommis, jag kunde hjälpa två vänner med skönhetsbehov OCH vi hann i tid till bion med våra andra vänner.

Längesen ja hade en sån otursdag. Men med det sagt kan ju denna dag bara bli bättre 😉

bad-luck-bikini-girl-loldog

funny-bad-day-luck-quote

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats